fredag 30 april 2010

Lite rajraj

är det i mitt huvud nu. Fick ju tre burkar med olika tabletter av läkaren igår för ryggen, ganska kul effekt på dem faktiskt. Party mitt på dagen liksom.

Vet ni, jag kaaaanske äger en lägenhet :-) Har lagt högsta budet och nu återstår kontraktsskrivande och ett godkännande av föreningen som kan ta några veckor. Alltså kan jag inte riktigt ropa HEJ än. Vågar inte det. Men ändå måste jag ju riska och säga upp den här lägenheten vi bor i nu, den har tre månaders uppsägningstid.

Känner mig som sagt helt vimsig. Inser hur mycket fix som ligger framför mig. Och hur blir det med barnomsorg på sommaren, mitt i ett skolbyte?

Men hey - om det nu blir såhär så är jag Stockholmare igen i sommar. Gud så härligt - faktiskt. Jag o prinsen kan ta T-banan o vara mitt inne i smeten på 10-15 minuter. Vi kan åka på en massa utflykter utan att behöva ta bilen. Yieehaaa :-) *ett försiktigt sådant, schhhhhhh*

2 kommentarer:

  1. Mia systeryster30 april 2010 19:08

    Oj, vad roligt. Håller verkligen tummarna för dig!Stockholm är den absolut härligaste staden som finns (i sverige), vi får väldigt nära till varandra, vet du. De tar mig 8 min.med pendeln in=D Kör hårt. Trevlig Valborg på er!Kram

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna att det går vägen så att du och prinsen kan gå en underbar sommar till mötes! =)
    Kram och ha en fin 1:a majlördag!

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)