onsdag 21 april 2010

På g! Eller inte?

Efter mötet igår fick jag tokmycket energi. Jag kände mig så glad över att vara i Stockholm igen. Har alltid älskat staden, tillbringade ändå sju år i min lilla etta på Sveavägen *ler*. Kom hem från ett härligt möte med företaget, började söka på Sthlms bästa skolor o hittade en jätteintressant sådan i Björkhagen - Kulturskolan Raketen. Googlade runt på området o spanade till o med in intressanta lägenheter i området. Ska på lägenhetsvisning där på söndag. Det blir nog inget köp redan nu, men jag vill reka i området o känna in det. Idag mailade jag till skolan o fick veta att det var kö och att sonen nog inte skulle komma in under det första läsåret. Sedan ringde jag rektorn på Björkhagens skola, en annan skola i området. Mycket trevlig kvinna måste jag säga (och eftersom jag bl a jobbar med ledarutveckling tycker jag det känns viktigt att kontakten högst upp är bra).

Hursomhelst, massor av energi - jag känner att vi är på väg in mot Stockholm igen och att det kan gå fort. Det gör mig glad, jag behöver variation som människa och en förändring är verkligen välkommen på alla plan just nu.

Defintivt på g på många fronter!

Men just nu känner jag hur en enorm hängighet anfaller, förkylningsont i kroppen o trött som jag vet inte vad (o halsen varnar). I med lite piller o tidigt i säng.

KRAM o NATTI!

2 kommentarer:

  1. Vad spännande, jag håller tummarna för att det blir precis så bra som du önskar.

    SvaraRadera
  2. Åh vad spännande och så roligt att allt håller på att vända. Håller tummarna för att det blir som du vill!!Kraam

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)