tisdag 6 april 2010

Kärlek!

Kärlek kommer i olika former.

Den senaste veckan har jag verkligen fått erfara hur rik jag är på kärlek. 11 vänner dök upp på mitt lilla event förra söndagen, alla var glada o fyllda av energi och ville förkovra sig i personlig utveckling. Jag tittade runt på denna samling människor och kände ända in i hjärtat hur lyckligt lottad jag är. Jag fick fina gåvor också, en spännande bok, nybakat bröd, tesorter, blommor, vitaminer *ler*, utflykter med sonen o vänner, ja listan kan göras lång. Kärlek :-)

Helgen som gått nu har jag varit omgiven av min familj. Min storasyster o hennes tre vuxna barn (varav en har man o barn), mamma o pappa som överraskade o kom upp. Vi kalasade i dagarna två på ett mycket litet utrymme. Det bor nog lite italienskt blod i oss på långt håll, för man kan väl säga att det inte är helt enkelt att vistas så många på samma plats. Kärlek och en viss utmattning vistades i rummet samtidigt *ler*. Men kärlek var det sannerligen! Syrrans tre hundar o två katter bjöd också på kärlek i riklig mängd *ler*.
Tack allihop för en jättefin helg!


Sedan träffade vi en av mina goaste väninnor o hennes man o son o sov över hos dem en natt. Långa härliga samtal om livet. Öppet, generöst, äkta, ren närvaro. Kärlek.

Sedan kom jag hem. Möttes av ett litet paket i hallen och av en avi om ett paket att hämta.

Paket nummer ett var från några av mina allra närmaste vänner. Ett helt underbart halsband med ord speciellt utvalda för mig. Tillit, kraft, kärlek och så min sons namn. Jag blev berörd, till och med sonen fick en liten klump i halsen. Smycket är från Anouschka - Anna Rosén Rösiö. Ni kan kika mer på http://anouschka.dinstudio.se
Tack! Så fint så fint så fint. Älskar er.
Och nu har jag just varit nere på stan och hämtat paket nummer två. Från underbara, allra finaste M, en av mina "nätvänner" som jag tycker så himla mycket om. Jag ryser lite lätt när jag öppnar det vackra paketet, för inuti ligger en bok av Jon Kabat-Zinn som jag kikat på länge och tänkt köpa. Det är tankeöverföring M! Så härligt det ska bli att sätta sig en stund med den! I paketet ligger också en vacker nyckelring, olika tesorter och ett ljuvligt bokmärke.
Kärlek
till dig och TACK!Ja, ni förstår. Love is all around me.
Tack för att ni finns alla nära och kära.
Jag älskar er!!!

3 kommentarer:

 1. Gulle dig! Nyckelringen och bokmärket är inköpt på en lokal marknad i Thailand. Mannen satt och gjorde de mest fantastiska saker, men det fick bli småsaker som inte vägde så mycket:-)

  Men du..vilket fint smycke du fick!!

  SvaraRadera
 2. Det bästa till den bästa!!

  Härligt och jag gläds med dig ♥

  SvaraRadera
 3. Så härligt skrivet!

  Å så roligt med fina människor som just uppskattar, visar och tar vara på just.. kärlek.

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)