lördag 24 april 2010

Svart på vitt

eller rättare sagt vitt mot svart blev det igår under plåtningen. Jag hade med mig en idé om att ta bilder som ska bli svart-vita i slutändan. Fotografen var genast med på noterna, han riggade en svart bakgrund och jag hade svarta kläder. Mitt blonderade hår lös i mörkret, lampor från alla håll och kanter. Några bilder framifrån och några i ren profil. Jag har bara sett några i hans kamera, men eftersom han är så kanonbra på att fånga människor vet jag att slutresultatet blir bra. Ska bli jättespännande! Får dem nästa fredag. SÅ...nu börjar jag planera för att bygga en egen site (eller en med bloggmallar) som är helsvart. Brukar själv föredra vitt, enkelt och stilrent, men nu ska det nog bli svart känner jag.

Prinsen åkte till pappa igår, men kommer hem här snart igen några timmar i väntan på ett kalas i stan. Det ska bli mysigt att få gosa med honom igen, även om det egentligen är barnledig helg.

Sträckte ryggen igår och det gör fortfarande rätt ont, så jag tar det lugnt idag. Ska på en inflyttningsmiddag ikväll, ser fram emot det *ler* (jag kör, så för mig blir det inget jätteraj-raj).

Ha en härlig lördag i solen (när och där den kikar fram).

2 kommentarer:

  1. Du har en liten sak att hämta inne hos mig...

    SvaraRadera
  2. ibland är det skönt att köra, då är man pigg dagen efter=D Tror säkert bilderna blir kanon bra!!Kram

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)