torsdag 13 maj 2010

Lugn morgon

Det är skönt med helger. Även om jag inte jobbar just nu så jobbar jag ju ändå. Med att söka jobb och allt annat. Men idag har jag bestämt mig för att även jag har rätt till lite ledigt. Efter en skön, lugn morgon (har legat i sängen o sett lite på serier, sonen bygger med lego) ska vi snart ge oss ut på en promenix innan det börjar regna som väderleksrapporten utlovat. Och jag ska köpa OSTBÅGAR. Har bara ätit det en gång på fyra veckor o det måste vara någon form av rekord. På söndag är det fem veckor som jag hållit mig i skinnet vad gäller maten. Har fortfarande inte ställt mig på vågen, men jag känner av resultatet. Jag är nöjd med mig själv, det infinner sig ett lugn i kroppen när man avprogrammerat det ständiga öppnandet av skafferiet. Och en synd leder lätt till en annan, så lättlurad är min hjärna.

Igår gick jag ut på en promenix för första ggn på ett tag. Har haft fullt sjå med intervjuer och flytt o annat. Men jag märker att ngt är vajsing i min kropp, i ryggen. Jag böjer mig ner mot golvet o det är så lätt hänt att jag drar upp den där sträckningen eller bristningen eller vad det nu var jag fick för några veckor sedan. Efter städning igår (o promenixen gissar jag) har jag GRYMT ont i ländryggen, axlarna osv. Gissar att en hel del av "livetstressen" sätter sig där nu också.

Men nu blir det en promenix alltså med sonen, lite bandy på skolgården o kanske hyra någon film. Mysigt! Önskar er allihop en härlig lördag!

1 kommentar:

  1. Klart du ska få äta ostbågar och njuta av att vara helledig!! Men hur går det, har du fått svar om lägenheten ännu!! Kram

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)