fredag 21 maj 2010

Jo, det gick bra

på intervjun igår. Jag träffade VD:n som jag mött innan, träffade också en kvinna som är anställd på kontoret i Sthlm (hon är ensam där nu). En härlig, livfull, öppen och varm person. VD:n ville att jag och den potentiella kollegan skulle träffas och känna in varandra. Det blir ev ett samtal med VD:n idag för avstämning. Det känns inte som det finns en klar plan än, det är väldigt känsligt för ett litet företag att nyanställa - det förstår jag verkligen. Det man betalar ut måste komma in i form av pengar. Och företaget ligger i upphandlingar o får svar i början av juni. Det är allt jag vet. Jag fick gå upp och se på lokalerna också (på Kungsholmen), jättefina :-)

Nästa vecka ska jag träffa ett annat företag i en intervju, det blir också spännande, ser fram emot det.

Lägenheten - ja ni kan ju tänka er att jag väntar och väntar på besked här. I förrgår kom iallafall ett brev från HSB om att styrelsen nu ska behandla ärendet. Hoppas det går FORT! Måste ju boka flyttfirma o s v. Har ni tips på någon bra i Sthlm?

Nu ska jag preppa telefonen med Abraham-Hicks o gå ut på en solig promenad (efter skollämningen).

3 kommentarer:

 1. Lycka till med jobbsökandet! Och jag håller tummar och tår för ett snabbt besked på lägenheten! =)
  Kram och ha det bästast!

  Sv: Du är välkommen "Halv åtta hos mig"! Bring yourself and some (read: lots of) wine! ;)

  SvaraRadera
 2. Det är alltid pirrigt att söka nytt jobb! Lycka till! Kungsholmen är så vackert. Jag har goda vänner som tidigare bott alldeles nära Norr Mälarstrand. Har varit där väldigt ofta. Både centralt och så får man känslan av att det är lite avsides på samma gång, fastän det inte är det.

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen att du får lägenheten och jobbet. Vilken härlig sida du gjort(cv) Imponerande ,och vilket fint kort på dig. Sånt där har jag aldrig gjort(bortskämd som jag är med familjeföretag)Vet inte ens hur man skriver ett cv. Men nu vet jag vart jag ska vända mig ifall jag någonsin skulle behöva det;) Kram

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)