lördag 23 januari 2010

Självklart blir man berörd

av det som händer på Haiti. Alla dessa barn på gatorna mitt i denna katastrof. Ohyggligt. Jag har sms:at in pengar till Röda Korset. Inte så mycket, för vad ska man, vad kan man göra när man själv har en inkomst på ca 9500 kr och en hyra på 7088 kr?! Jag vill så gärna hjälpa, men jag kan inte göra så mycket härifrån. Därför har jag bestämt mig för att sluta titta på alla nyheter och TV-inslag om katastrofen. Jag klarar inte av det, jag blir så ledsen. Men självklart tänker jag på, bryr mig om och skickar all kärleksenergi jag kan åt Haiti-hållet.

Idag blir det en lugn dag, prinsen o jag måste komma ut en sväng i luften. Och så blir det kanske en sväng till Heron City för lite bio. Jag tänker på vilken tur vi har som bor i ett så tryggt land som vi ändå gör. Ha en härlig dag allihop!

2 kommentarer:

  1. Visst har vi det bra här=D Herregud vilken hyra du har, hur klarar du av den??Du betalar ju mer för din lägenhet än vad vi betalar för vårt huslån.(rätt stort hus)Men sen tillkommer ju el och sånt hos oss, men ändå!Kram

    SvaraRadera
  2. Jo, det tillkommer el här också. Dock inte värme... Ja du, jag säger ju det. Ocker ocker. Men vad tusan ska man göra? Vill ju inte bo i slummen. Och detta är INTE en lyxlägenhet, det är en trea på 70 m2 som inte renoverats på 15 år. Helt otroligt. Samtidigt har jag ju inte råd att köpa ngt liknande närmre Sthlm. Det är svårt att få ihop det när man är ensam. Jag har klarat det hittills, men nu får jag låna av mina föräldrar - inte kul, men jag har tur att jag kan göra det iallafall.

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)