måndag 18 januari 2010

Ja, KOM IGEN nu då

Jösses vad jag drömmer mycket nuförtiden. I natt var jag på någon konstig kombination av restaurang och hotell. Folk satt i hallen o på rummen o överallt spelades musik o dracks öl. Jag letade, som jag ofta gör, efter min son och några andra. Leta, leta. Lite oro i botten. Kan någon tolka den tack?

Har drömt livligt hela veckan, ska nog börja skriva ned mina drömmar och se vad det ger för insikter i efterhand. Är liksom kvar i den där konstiga stämningen nu. Klev upp 7.30, slängde i en tvätt o har ätit frukost. Ser ut över en stad som ser helt död ut, svårt att tro att det är måndag. Grått o lugnt.

Snart ska jag till min jobbcoach, det blir härligt. Hon är inte bara min coach utan även en god vän sedan tidigare o nu har hon gått på en utbildning o har lite nya verktyg. Spännande. Själv älskar jag ju som bekant att botanisera i nya metoder för kropp o själ.

Och så längtar jag till 13.30, för då ska jag hämta prinsen igen. En barnledig helg är så välgörande för vår relation :-)

Hoppas ni får en bra måndag allihop!

Kram!

2 kommentarer:

  1. Kan inte tyda drömmar, men det verkar ju som om du går och ängslar och oroar dig för något. Allt löser sig ska du se!!Kram

    SvaraRadera
  2. Det är ett klassiskt drömscenario när man letar/står inför nya vägar i livet :-)

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)