torsdag 21 januari 2010

Hit me with your best shot

14. 30. Prinsen och jag har lånat böcker på bibblan, kollat djur på Zoo, handlat på ICA och Apoteket. Köpt lite lego. Sedan bär det av. Sonen är orolig. Han ska ta svinspruta nr 2 och ser inte direkt fram emot det. Vi har preppat med Emla-plåster. Nu stiger vi in på vår vårdcentral o är snabbt inne hos den unga sköterskan. Jag hinner tänka "tack gode Gud för en mjuk, kvinnlig hand". Sonen gnäller lite. Sköterskan pratar varmt o mycket med min son. När hon sätter sprutan tittar han bort men efter någon sekund kan han inte låta bli att titta - har hon börjat än? Och det har hon. Plåstret sitter på och jag och en mycket, mycket lycklig son dansar ut från vct.

Nu väntar en myskväll med tacos, vi får ser om febern anfaller, som förra gången.

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att ha det gjort, vi tog andra dosen igår och det gick bra. Idag har han varit hängig och kanske till och med haft feber men vi var ändå hemma med Lillebror så det blev en lugn dag. I morgon satsar vi på dagis för första gången den här veckan, jag hoppas att de fixar det.

    SvaraRadera
  2. Verkar som ni också haft en ganska skön dag, trots spruta :-) Jag hoppas febern har uteblivit, och kvällen blivit riktigt mysig!

    Kram!

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)