söndag 24 januari 2010

Jag gillar söndagar

Det har jag alltid gjort. Många av mina vänner kan drabbas av söndagsångest (måndag i morgon), men inte jag. På söndagar är jag oftast mer utvilad och orkar göra roliga saker än på fredag och lördag. Well, vet inte riktigt hur det varit med sömnen, lite sådär, men vi ska ändå ha roligt idag. Först lunch på McDonalds med prinsen, sedan hämtar vi en kompis och hennes två döttrar och drar till Heron City på fika och bio. Efter det blir det fortsatt umgänge o middag hos väninnan. Härligt att ha lite inbokat, det här har varit en väldigt slapp helg. Har iallafall frostat av frysen, laddar inför ankomsten av ny kyl och frys - förhoppningsvis nästa vecka.

Ha en mysig söndag alla!

2 kommentarer:

  1. Jag gillar också söndagar :-) Fast för mig har de helt klart en tendens att kulminera i köksorgier av sällan skådade mått, både i baknings- och matlagningsväg ;P Dock inte idag. Idag ska lillebrors docka få kläder. Stackarn är ju naken mitt i vintern! Ja, dockan alltså, inte lillebror ;)

    Ha en riktigt skön söndag! Kram :-)

    SvaraRadera
  2. Samma här, söndagar är överlägset veckans bästa dag. Ingen press att hitta på en massa utan helt legitimt att bara ta det lugnt. Ha en mysig kväll.

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)