tisdag 12 januari 2010

Dammsuga bort vintern

Jo, det ska jag banne mig göra.
Alldeles straxt ska jag ge mig ut med dammsugaren mitt i smällkalla vintern.
Och jag önskar att jag kunde suga bort vintern. För jag håller med prinsen. När vi promenerade över långa gärden nere i Skåne ropade han med fulla lungor "Vintern suger definitivt!!!". Det var rätt så kul för honom att få skrika sådär och själv fnissade jag åt hans ordval. Håller med. In med våren säger jag bara!!!

Men dammsugaren ska faktiskt ut, men mer på promenad, ner till en kompis som har städhjälp som kommer om några timmar o en dammsugare som just gått sönder. Tänkte dra den i min Dramaten-vagn. Fiffigt va! :-)

Sedan ska jag köpa Ecco-stövlar om de finns inne och några bra thermobrallor. Jag fryser fötter och lår av mig som det är nu. Fick låna ett par stora byxor av mamma, men de är så stora att de ramlar av när jag går. Och promenera vill jag. Verkligen.

Har ägnat fm åt att snickra lite på mitt CV. Ska lägga ännu mer kärlek i det vid tillfälle. Och kanske spela in en film och lägga upp på YouTube. När jag vet lite mer om vad jag vill.

Jo, solen skiner och vintern är vacker. Verkligen. Jag SER det. Jag kan ta in det. Men jag fryser. Både inomhus o utomhus.

Nu blir det en stunds meditation, sedan the staubsaugerexperiment.

Kram!

1 kommentar:

  1. Välkommen in i termobyxgänget. Jag fryser ihjäl om jag inte har såna på mig=D
    Härlig han är din son=D Jag som trodde alla barn älskade vintern!Han är klok!Kram

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)