lördag 2 januari 2010

In i hjärtat

Det bor en romantiker i mig. Helt klart.

Jag älskar att se på romantiska komedier. Och någonstans längst innerst inne vill jag vara med om en kärlekssaga igen. Ingen grå, luddig, vardagshistoria. Nej, riktig kärlek. Värme i hjärtat. En relation som är enkel. Jag har inte längtat i mitt huvud. Men när jag nu sitter o plöjer filmer berörs jag alltid av de olika kärlekshistorierna. Och då känns det att det finns en stor saknad hos mig. En längtan efter att bli älskad av någon, någon som jag älskar tillbaka. Älskar filmerna och blir ledsen samtidigt - förstår ni hur jag menar?

Min kropp och mitt huvud kan fortfarande inte tänka sig en man i mitt liv, ärren från förra relationen är kvar. Och vem ska kunna passa in i mitt och sonens fantastiska komboliv? Nej, jag har svårt att hitta tron på att Han finns. Men ändå, det här kan väl inte vara optimalt. Att leva livet själv som vuxen?

Hursomhelst, dags att starta året med lite önskningar. Jag både vet och inte vet vad jag vill i en salig röra. Läser en intressant bok just nu, den kan hjälpa mig lite på vägen. "Det du önskar kan du få" av Noelle Oxenhandler.

Sätter mig i soffan igen och läser vidare.

God fortsättning på er!

4 kommentarer:

 1. Jag önskar dig mycket kärlek 2010 och modet att släppa in någon i ditt hjärta igen! Kram

  SvaraRadera
 2. Men du, vill du verkligen ha någon som tar upp en massa plats i sängen, att inte kunna släcka lampan när du vill, se vilka Tv program du vill, gå och hälsa på vem du vill när som helst, äta vad du vill och bestämma allt själv. Fast det är klart, att om du vill ha någon att skratta tillsammans med, någon att dela hemligheter med, att skicka små sms till och att överraska med något gott ibland - ja då önskar jag dig lycka till av hela mitt hjärta. Livet är en resa med kompromisser och inte alltid så enkelt. Han finns någonstans…….

  SvaraRadera
 3. Malin: Tack :-)
  Tant Greta: Du får mig att le. Precis de där tankarna rör sig i min hjärna *fnissar* :-)

  SvaraRadera
 4. Halloj vännen,
  Leksand var precis vad jag behövde för att ladda batterierna. Men tydligen inte tillräckligt. För imorse när denna dam skulle upp stängdes väckarklockan av och damen vaknade alldeles för sent.
  Jodå jag jobbar på ett av de större företagen och med ekonomi. Så nu är det årsbokslut som gäller och då finns det ingen ledighet.
  Ha en riktigt gott 2010.
  Kramis

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)