söndag 18 oktober 2009

Upp å ner


Solen skiner. Men hela jag är rejält trött o det syns också. Har talat länge med en kompis i telfonen om min livssituation. Gråtit och skrattat. Nu ska jag pudra näsan, lägga på mascara, fixa håret o försöka pigga upp mig lite. Här ska röjas, fixas, hämtas energi. Vill hinna med en promenad i solen också. Men först lunch...

4 kommentarer:

 1. Tack snälla, härligt att vår kärlek syns. Jo, hallen lyser verkligen lila, inte riktigt vår färg men det är hyresrätt så vi kan inte göra särskilt mkt åt det.

  Varför har du gråtit åt din livssituation? Saknar du någon att ha kanske?

  Hoppas du har det bra, min söndag blir nog sämre än sämst då jag ska lämna kärleken för ännu en veckas jobb **suck**

  SvaraRadera
 2. Hej Isabel! Det är mycket som hänger i luften just nu här. Egen företagare utan uppdrag och tunt bankkonto. Bor i en förort till Sthlm själv med min son. Svårt att ta heltidsjobb i Sthlm, p g a pendlingstid. Vill även byta boende. Lever själv o drar hela lasset själv, o det är tungt ibland. Fast ändå trivs jag jättebra med det o längtar inte direkt efter en partner. Mer efter sällskap kanske *ler*. Ja, du vet, livet - som det är ibland. Inte alltid så lätt att reda ut, ibland måste det bara levas ut om du förstår hur jag menar.

  SvaraRadera
 3. Hejsan där!

  Hoppas att du känner dig piggare och mer uppât efter din "dagliga" promenad!!! Hâller alla mina tummar *fnissar och hâller upp tvâ* för att allt snart kommer att ordna till sig för dig och du vet ju att du kan ringa när som helst. Fast.....hmmm....ja jag belastar väl redan din telefonlinje till Max *puss*!

  Ja visst var det sött med "mamma" igâr. Har försökt idag ocksâ men det har inte gâtt lika bra. Däremot kommer "pappa" hela tiden som ett brev med posten *arrrrgggg*!

  Nu skall jag gosa lite med lilleman och sedan försöka fâ honom i säng igen. Same, same....!

  Kramar Karin

  SvaraRadera
 4. Ps. Tror du har en ganska konstig tidsinställning pâ din blogg/dator.....eller är det jag????? Ds.

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)