söndag 11 oktober 2009

Letar som en besatt

efter häftiga ljusslingor att dekorera praktiskt taget hela lägenheten med. Ljusregn, slingor, väggträd, whatever. Tog med mig sonen o tillbringade en halvtimme på Rusta. Lyckades fylla korgen med diverse små discobollar och ljusslingepaket (fast mest "vanliga" ljusnät). När vi äntligen kom till kassan kunde de inte ta kort dagen till ära. Där snackar vi grym besvikelse. Ibland är det så härligt att få mysa till det.

Men jag letar vidare även här på nätet. Gillar lite udda saker. Men hittar inte mycket att hänga i granen ;-) Eller på väggen. Kom gärna med tips om ni hittar något fint någonstans!

Efter en regnig dag som vi till viss del tillbringat hos en väninna o hennes barn - där Batman var nära att få fingret avklippt (OJ så han blev klämd i en dörrspringa, han o kompisen L lekte) - är sonen nu hos John Blund. Lugnet sänker sig o jag kryper ner i soffan för att se på ett avsnitt av Ghost Whisperer. Myyyys :-)

Puss!

1 kommentar:

  1. Go kväll vännen,
    Tack för din underbara kommentar inne hos mig. Som du själv skriver i ett inlägg hjälper det med att sträcka ut sin hand, ge några ord, så känner man sig bättre. Har själv haft ljus tända under större delen av dagen och även nu under kvällen för att lysa för alla änglabarn.
    Kramis

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)