torsdag 15 oktober 2009

Simple truths


Min underbara vän Me infogade länkar till några härliga filmer från Simple Truths i sina blogginlägg. Jag gick in på deras site och fann flera härliga småfilmer. Här är en som Me hade länkat till, den berörde mig mycket och fick tårarna att trilla i kaskader. Den handlar om att visa uppskattning. The Appreciation Movie.

En annan liten underbar sak är The Dash Movie.

Jag är glad och tacksam över många männskor i mitt liv och ofta talar jag också om det för dem. Men jag kan alltid bli bättre. Det kan vi allihop - eller hur?

Och frågan är vad vi gör av vårt dash, det lilla strecket som löper mellan vårt födelsedatum och vårt dödsdatum.

Även om det är lite upp och ner i mitt liv just nu på många fronter, så har det ändå aldrig varit bättre. För jag har genom åren rustat mig mentalt för att hantera livets rollercoaster. Och jag vill så gärna hjälpa andra att rusta sig själva.

Ha en underbar dag allihop! TACK för att ni besöker min blogg, läser och kommenterar. Det betyder mycket. DU betyder mycket.

Kram!

4 kommentarer:

 1. Jag vet inte varför, men av någon anledning fick jag nu ett leende på läpparna av att läsa din press :)

  SvaraRadera
 2. Du har en sån fin å go attityd!!!

  SvaraRadera
 3. Tack för era fina kommentarer! Önskar er en underbar helg :-)

  SvaraRadera
 4. Du skriver så fint!Även om du har mkt som händer i ditt liv, både jobbiga saker och positiva, så får du alltid mig att le när jag läser dina inlägg. DU BETYDER MYCKET!Kram

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)