onsdag 24 februari 2010

Slutklämmen

Det börjar bli en vana nu. Dagsrytmen och em med prinsen. Framåt kvällen middag sedan OS. Det kommer bli otroligt tomt när tävlingarna är över. Fast just nu känns det ändå som vi haft våra höjdpunkter, jag menar - hur många medaljer kan man bli salig över? Det känns lite som när man är på en tvåveckors semester utomlands och har fyra dagar kvar till hemfärd. Hjärnan börjar redan packa sakerna långt innan man faktiskt gör det, man liksom checkar ut och siktar framåt. Nu är det dags för slutklämmen i Kanada. Undrar hur arrangörerna och alla som jobbat under olympiaden känner nu? Där snackar vi luft som går ur om några dagar *ler*.

Och luften har gått ur mig lite nu också ska erkännas. Jag har suttit i timmar hos prinsen o sorterat Lego samt städat. Nu är det dags för soffan o myset. Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag det ska bli sååå skönt när os är över. Nu får jag väl skit för att jag tycker så, men det gör jag"skrattar" Sorterar du lego=D?? Kram

    SvaraRadera
  2. *haha*, ja prinsen har fem backar med lego. Han har rätt många gubbar som han tar isär i tusen delar och gör nya kombinationer. Alla dessa försvinner i det lite större legot o blir svåra att hitta. Någon gång i kvartalet gör jag ett ryck o hjälper honom få lite mer ordning = roligare att bygga :-)

    Nä, det är helt ok att tycka att det är skönt när OS är över. Förstår tanken o känslan, även om jag har tyckt det varit trevligt känns det som det pågått länge nu *ler*.

    Kram!

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)