torsdag 25 februari 2010

En ljusning

Jo, jag känner det nu. Det är en ljusning på gång. Det är ljusare på morgnarna och när solen väl tittar fram är den varm och go. Det peppar mig att stå ut med det kommande snöslasket. För är det plusgrader så innebär det ju att en del av befintlig snö slaskar bort. Fast sedan blir det minus igen har jag hört och sol. Hur blir det då? Isgata precis överallt gissar jag.

Well, idag ska här jobbas. Jag har bestämt att min son ska få vara hemma fr o m i morgon t o m nästa fredag då jag ska på en intervju. Härligt för honom tror jag (även om han varit hemma mkt den senaste tiden sjuk. Jag tror han behöver ett break o få bli riktigt frisk. Men det betyder ju också att han och jag behöver gå ut på lite promenader o allehanda aktiviteter, annars blir han helt försoffad. Vi får väl se hur veckan blir. Hade ju varit "bekvämt" för mig att stuva in ungen på förvaring (tror tyvärr att rätt många tänker så) men jag blir lycklig när jag kan ge mitt barn mer av det han säger han vill ha - hemmatid.

Nedräkning. Våren, jag ser dig allt, även om du gömmer dig lite busigt :-)

3 kommentarer:

 1. jag såg att du tittat tillbaka, men det var min tävlingsblogg. har en vanlig också!
  tävlingsbloggen startade jag för alla bra tävlingar man hittar här o var.

  tack för bra läsning som vanligt! kram

  SvaraRadera
 2. Så härligt att du tänker så. Har aldrig förstått mig på att lämna barnen på fritis/dagis under loven om man själv är hemma. Snön är som ljusterapi läste jag nyss och gör oss faktiskt piggare o gladare. Kramen

  SvaraRadera
 3. visst är det så - nedräkningen har börjat - snart mars, sen april och då kan vi få härliga vårdagar :) det går bara framåt nu !

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)