onsdag 10 februari 2010

När du får oväntat besök

Idag har jag fått oväntat besök två gånger. En gång av en fastighetsskötare som skulle ta bort alla istappar utanför mina fönster. En annan gång av en granne som ville låna mjölk o klev in i mitt kök. Och båda gångerna har de mötts av ett totalt kaos. USCH så jobbigt det kändes. Fick genast ett ryck och började sanera köket, nu är iallafall diskbänken ren o ugnsgallret "svintat". Men det återstår massor o det får vara ett tag. Nej - nu förväntar jag mig rentutav att få oväntat besök igen. Denna gång av en snygg pudding till karl som kliver in och "sweeps me off my feet". Jodå Gud. Kan du skicka de andra så kan du skicka en sådan. Det är ju Valentines day snart och det hade ju varit trevligt med en liten ros eller en puss *fniss*.

2 kommentarer:

  1. Åh, jag håller tummar och tår vännen för att han ska komma, drömprinsen...=) På sin vita springare...åh, så romantiskt! Kramiz!

    SvaraRadera
  2. Hahaha, det där känner jag igen. När det är fullt kaos, då behagar folk komma, men annars lyser de med sin frånvaro. Jag har faktiskt tänkt på såna trådkorgar.Kanske man skulle åka till IKEA en tur=D Kram

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)