söndag 14 februari 2010

My funny valentine


Här är det så gott som obefintligt med Valentine-firande. Dagar som dessa saknar jag en partner. Inte så mycket för paket och presenters skull (även om jag gillar sånt) utan snarare för bekräftandet och firandet av kärleken. Jag är ju en romantiker i själ och hjärta. Men jag har inte varit redo för ett förhållande igen. Det spirar dock lite hopp i mitt hjärta just nu. Kanske blir det rum för sådant i år, kanske jag har mod nog att dela mitt hjärta med någon annan. Vi får väl se.

Jag firar mig själv istället, med en riktig latmansdag. Tänker inte röra en fena för mycket. Det blir filmer och böcker o myspys i soffan. Kram på er allihop och hoppas att kärleken finns i era liv på ett eller annat sätt. (Jag har ju prinsen och även om han är hos pappa nu så är det med STOR tacksamhet jag tänker på honom. Där snackar vi 100% kärlek i en liten förpackning.)

3 kommentarer:

 1. Den bästa och mest ärliga kärleken som finns=D Tror oxå att det här är Annas år när det kommer till kärlek=D
  Färgade du håret hos frissan?En bild??
  Tror oxå att primer är överskattat, det naturliga är nog bäst=D Kram på alla hjärtans dag, glad att du finns!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du har haft en skön och kärleksfull dag med dig själv. :-) Kramar

  SvaraRadera
 3. En kärleksfylld dag med sig själv...mmm...det låter underbart faktiskt! =) Såna dagar kan vara alldeles fantastiska och är rent av nästan ett måste för avv vi ska må bra.
  Jag hoppas verkligen att du vågar släppa in kärleken till en annan, även om du har dig själv och prinsen. Kram på dig vännen! =)

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)