torsdag 11 februari 2010

Oväntat väntat besök

Hade inte helt fel igår när jag önskade att jag skulle få ett tredje oväntat besök i form av en snygging. För på em ringde nämligen en gammal vän till mig. Vi har inte setts på flera år. Han är gift o s v, så det är inget sådant på g, men han är charmig och har en skön lugn och cool utstrålning som jag gillar. Vi verkligen tycker om varandra som personer. Jag härligt överraskad när han ringde. I em kommer han hit till mig o prinsen o tar en fika eller sen lunch. Vilket innebär att operation sanering, del två måste sättas in akut. Sedan är det besiktning kl 12.30, hämtning av sonen och därefter mötet.

5 kommentarer:

 1. Hoppas att du hade en trevlig eftermiddag/kväll! =) Idag hoppas jag sannerligen INTE att jag får oväntat besök! Hemmet är ett kaos, ja för att inte säga en sanitär olägenhet och jag ORKAR inte ta tag i det idag! =) Kramiz

  SvaraRadera
 2. Jamen du ser. Önskningar går i uppfyllelse=D Snart du , då knackar prinsen på den vita hästen på=D Kram

  SvaraRadera
 3. Glad att önskan gick i uppfyllelse! men o men...hmmm....:))

  SvaraRadera
 4. Oj, vad spännande! Jag bara dör av nyfikenhet, hur gick det?!

  SvaraRadera
 5. Fia - vi hade en trevlig em. Kul att träffa honom igen. Han är en vän - inget annat *ler*. Men en dag träffar jag en annan prins en den lille jag lever med, det vet jag *ler*.

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)