onsdag 25 maj 2011

HALLELUJAH!

Gud hör bön.
Friskgymnasten var fantastisk.
Jag var där i måndags och två dagar efteråt är jag fortfarande lyrisk. Han talade samma språk som mig, har lång utbildning inom både sin disciplin och alternativa former. Han är lång och har hårda händer som bänder och nyper och knäcker och drar. Lite läskigt är det ju när en stor man hänger sig över din rygg och knäcker till. Men det är ju så BRA! Vi pratade mest och hann inte göra så himla mycket, men han förstår och ifrågasätter inte alls min teori om att allt hänger ihop. Alla mina "ontar" sitter ju på vänster sida. Han har en plan. Kan man bli annat än lycklig?! Nästa knäcksession är på måndag.

Så... jag surfar på denna energi av att ha hittat rätt och tar med den in i jobbsökeriernas värld. Är i process med flera företag nu. Nu vill jag tro att jag ska hamna rätt även här. På ett bra ställe med bra människor. Rätt, roligt, riktigt.

Vilken storm det är idag! Jag tänkte promenera, har inte gjort det på några dagar. Men står nog över, känner inte inspiration när jag nästan blåser av vägen.

Det blir alltså jobbsökarfokus här igen. Som vanligt. Men jag mår bra i sinnet. Trallallaaaa :-)

2 kommentarer:

  1. Å så var han snygg ;-)

    SvaraRadera
  2. Undrar samma som Fighter, VAR han snygg?;)

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)