måndag 30 maj 2011

Gapa och svälj?

I våras var jag i en lång process med ett företag, där jag manglades i ett antal tester för att bli bortvald på målsnöret. Jag ringde aldrig upp och frågade varför de inte valde mig. Det var alldeles för personligt just då, jag hade vänt ut och in på mitt inre. Fått frågor som jag svarade på väldigt ärligt, lite för ärligt har jag förstått så här i efterhand. Jag har lärt mig på vägen kan jag säga.

Nu ser jag att de har en annons ute igen och söker en person till en likadan tjänst.
Antingen har det inte fungerat med någon av de de valde (2 st tror jag). Eller så expanderar de igen.

Jag skulle ju kunna söka. Men nu är det ett knivigt läge. Jag känner mig lite sårad, bortvald. Som i vilken relation som helst. Ska jag bara gapa och svälja och gå vidare?
Svårt. Nej. Hmmm. Jag väntar nog in svaren på alla de processer jag har ute nu.

Hmmmm.....

2 kommentarer:

  1. Äsch, kan du inte kontakta dem nu och säga just det; att du sökte tjänsten i våras men inte fick den och eftersom den är ute igen undrar du varför du blev bortgallrad ALTERNATIVT varför tjänsten redan är ledig igen???? Du behöver ju inte säga att du är intresserad - det kan ju också vara ett tecken på att företaget inte är så bra att jobba på...

    ♥♥

    SvaraRadera
  2. Mmmmm, vi får se. Suger på karamellen ett tag till. Om de var riktigt intresserade då borde de väl ha sparat mina papper och återkomma igen?

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)