måndag 30 november 2009

Sviter

Hämtade prinsen på skolan, han klagade på ont i magen. Blek som ett spöke. Väl hemma tog vi tempen, 38,5 igen. Jag är bombis på att det är sviter av sprutan även om han varit pigg i helgen. Han har ont på sidan av halsen också säger han. Mycket ovanligt att min lillkille gnäller, ligger i sängen och inte vill äta.

Själv kunde jag mått bättre. Så är det bara. Trött innan sprutan. Trött o vimsig efter den. Fortfarande ont i magen. Och så gårdagens pladask på det, småhaltar runt och stånkar o stönar. Att tänka sig pensionen är inga svårigheter *ler*.

Men jag har varit hos min coach idag och haft ett bra samtal. Själv tar jag nu kontakt med mina delpersonligheter, de som är en del av mig. Flummigt va ;-) Och under en övning idag klev herr TRAMS fram. Mycket tydligt. Han är lång, strikt, nästan svart-vit och så fort jag ska göra en övning som gör att jag ska känna känslor kliver han in och vrålar: "TRAMS". Rätt kul faktiskt. På coachingspråk kallar vi dem Gremlins. Det är röster som ofta vill hindra oss från att göra vissa saker, främst för att skydda oss.

Hursomhelst ska jag umgås med Herr TRAMS denna vecka. Lyssna mer på vad han har att säga.

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Hmmm...det låter spännande med de där gremlisarna med Herr Trams i spetsen! =) De vill jag verkligen höra och lära mig mer om! Lycka till! Kram och krya på er, lillprinsen och du!

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)