tisdag 10 november 2009

Arbetslös - Arbetssökande - Arbetstillänglig?

Tänk vilka roliga ord det finns. Arbetslös. Arbetet är lössläppt från mig. Eller rättar sagt, jag är löst från mitt arbete. Arbetssökande är något annat. Kanske borde jag kalla mig arbetstillgänglig?

Hursomhelst har jag gått till arbetsförmedlingen idag. Efter mycket vridande i sängen i går natt, jösses det var längesedan jag inte kunde somna. Lämnade prinsen i skolan, sedan gick jag och tog en fika, anmälde mig och skrev in allt på AF. Fick ett beslut om jobbcoach taget direkt. Kontaktade henne. Tog hem alla filer från AEA om ersättning som ska in. Dock är min skrivare kass, så jag får inte ut den här. Morr *ler*. Gick till vårdcentralen och ska prata med en läkare i morgon om ev kontakt med en kurator (måste gå via remiss från VCT). Sedan ringde jag en annan vårdcentral o om vi vill ändra oss om vaccinering för prinsen har han en ny möjlighet torsdag em. Men inte jag, här har de inte vaccin för vuxna än. Köpte iallafall Emla-plåster till prinsen "ifall om att".

Ringde Skatteverket och Utbildningskontoret och min revisor. Så nu är jag på banan. Eller på en banan kanske? Må bananskalet visa vägen. (Det har det faktiskt ofta gjort för mig).

Ikväll ska jag och prinsen på möte med några föräldrar om situationen i klassen o på torsdag har rektor kallat till möte med alla föräldrar. Vi får se vad det leder till.

Känner mig iallafall produktiv idag. Prinsen är glad som en sol och jag ska ta en kopp kaffe. Amen.

4 kommentarer:

 1. "Må bananskalet visa vägen" :-D
  Heja dig!

  SvaraRadera
 2. Härligt att du äntligen fâtt tummen ur *skickar en massa slängpussar*!!! Allt kommer att lösa sig, det gör det ju alltid eller hur!!??!!!

  Hoppas ni hade ett bra möte och att det inte blev för "hetsigt"! Det viktigare kommer väl om jag förstâtt det rätt pâ torsdag!

  Dags för köksröj kära du men vi hörs kanske senare!

  Kram Banan *SSS*!!!!

  SvaraRadera
 3. Hej gumman! Vad skönt att höra att du är "back on track"! Visst är det skönt när man äntligen fått tummen ur *****?! Borde jag oxå få idag! I'll give it a try! =) Fortsätt att glida på ditt bananskal...=) Ha en bra dag! Kramen

  SvaraRadera
 4. Hoppas bananskalet visar vägen=D Jobbigtmed situationen i prinsens klass!!Kram

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)