söndag 29 november 2009

Aj!

Ramlade för någon timme sedan på en parkering utanför ett köpcentrum. Det var som en stor puckel av asfalt (som spruckit i mitten) som fällde mig. JÄVLAR var ont det gjorde. Hade händerna fulla och kassarna flög, själv hamnade jag rakt ner - pang - med knäna i asfalten och handflatorna. Det tog ett tag innan jag kunde kravla mig upp från den regnblöta asfalten. Knäna blodiga, leggingsen trasiga. Väl hemma har jag skrubbat knäna och har ont i precis hela kroppen. Är det inte typiskt för hur mitt liv ser ut just nu. Rise and fall. Rise and fall.

Nu har jag fått i mig lite mat o egentligen skulle jag storstäda här o gå upp på vinden o hämta alla adventssaker. Men det får bli en stund i soffan, eller kanske i badet som syrran rekommenderade = bra för musklerna som fått sig en törn.

Önskar litegrann att man bodde i USA så jag kunde stämma stället dyrt. Å andra sidan är jag inte helt frisk från sprutan o väldigt trött och disträ. Det kanske var mitt eget fel. Who knows.

Ha en skön söndag allihop!.

2 kommentarer:

 1. Aj aj, det gör så in i h-skotta ont att ramla!!Hoppas du inte är helt blåslagen!! Har mkt att läsa igen här inne ser jag, har inte haft tid med att besöka folk i helgen.Hoppas prinsen mår bättre efter sprutan. Kram (blev du fin i håret btw?)

  SvaraRadera
 2. Amen fy! Man skulle kunna säga att du "gjorde en Afrodite"! =) (skämt åsido) Jag ramlade ju nerför vår trappa förra fredagen. Fy farao vad man slår sig!
  Badet som din syrra rekommenderade lät suveränt! Ta det! Och vinden får vänta!
  Visst är det typiskt att något sånt händer när man redan mår piss! Men du...ta hand om dig och kroppen!
  Just nu försöker jag, oavsett vad som händer, att tänka positivt. Jag FÅR helt enkelt inte ha några negativa tankar. Men fy, vad jag får rätta mig själv hela tiden! Mina inre samtal är allt annat än positiva för tillfället och det blev jag sannerligen medveten om när jag startade den här lilla "egenkursen"!!! Som ett litet tips kanske....=)
  Ger dig en lååång kraaaam!

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)