onsdag 18 november 2009

Att ha roligt

Idag har jag suttit hela dagen och gjort utkast på två olika siter åt en kompis. Lekt med webbdesign. Och haft riktigt roligt :-) Det ska bli kul att se om han gillar något av förslagen.

Det var längesedan jag upplevde att den dag flög iväg på ett positivt sätt. Kreativ flow. Och jag upptäcker att jag faktiskt lärt mig en del PhotoShop genom åren *ler*.

Skisser i all ära. Att programmera är en annan sak. Och jag måste lära mig CSS tror jag, det är tid för det. Tur att nätet med alla bra guider finns.

Nu ska jag äta lite lunch o sedan hämta prinsen. Härligt! :-)

4 kommentarer:

 1. Jag är ju fullständigt oteknisk, så jag fattar ingenting"himlar med ögonen" Men härligt att du har haft en toppendag. Kram på er.

  SvaraRadera
 2. Vet inte vad som händer med min dator men nu skulle jag skicka en kommentar och den försvann eftersom jag kom in pâ en helt annan sida!!!???????
  Ville bara säga att jag tycker det är kul att du kommit pâ nâgot annat som du skulle kunna tänka dig att "sätta fingrarna i"! Vill själv börja "jobba" men det fâr vänta i alla fall ett âr och sen mâste det bli hemifrân. Vad??? Inte en aning men det ger sig.

  Kram pâ dig! Vi kanske hörs senare!

  SvaraRadera
 3. Du e så tekniskt duktig... kan du trixa en header åt mej oxå (fick min gamla av en annan vän) men börjar va trött på den.. sku vilja ´ha lite mer humor i med gladare bilder...

  Bjuder på mat, kram och en dans på logen!

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)