måndag 6 juni 2011

Det är mycket som far

i huvudet nu.
Tankar hit, tankar dit.
Om mitt liv. Om andras liv.
Jag läser motivationstexter, jag Googlar fram tips på hur man leder företag. Jag ser på TV om överviktiga barn. Jag kollar upp mina leverfläckar som blivit många fler de senaste åren. Blir lite rädd och tänker att jag ska kontakta en hudklinik. Jag funderar över nästa möte med min läkare, om bröstförminskning och en arm som inte fungerar alls.
Jag funderar på resan vi ska göra om några dagar till min syster i Holland. Packning och förberedelser. Jag tänker på min son och hans liv. Jag längtar, han kommer i eftermiddag.
Jag tänker att det suger lite att vara själv en nationaldag, men att jag inte vill ut på något jippo heller.
Jag funderar över att jag ska göra något vettigt. Gå till affären och panta flaskor. Hämta ett paket. Handla lite. Äta lunch. Det blir nog sushi ute idag.
Ja, ni hör ju. Mycket som rör sig i skallen.

Jag är rätt fascinerad över gårdagen. Hade ett magont som eskalerade sakta under kvällen. Ni vet när det gör riktigt ont i tarmarna till o från, precis som om man ska få magsjuka. Så jag satte mig på sängkanten och visualiserade att jag genomströmmades av vitt ljus som läkte mig inifrån. Och så använde jag mig av EFT (när jag knackar på olika punkter på kroppen o tar kontakt med det onda). Jag var först helt säker på att jag skulle må dåligt under natten, men efter några minuters självhjälp hade jag bestämt mig - jag skulle vara frisk. Lade mig bestämt och släckte. Det tog ett bra tag innan jag somnade. Men - vet ni - magontet var borta på morgonen. Oerhört spännande och glädjande. Ska jobba vidare med min axel senare idag. Tacksam.

3 kommentarer:

 1. Go kväll vännen,
  Så härligt att resa bort ett tag och hälsa på syster din. Njut av resan och njut av din systers sällskap.
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Man skulle kunna säga att du "fnular" ganska mycket (för att använda ett Afroditiskt ord...). =) Vad skönt att magontet var borta! Magiskt på nåt sätt! =)
  Ta hand om dig vännen och må väl! KRAM

  SvaraRadera
 3. Vad häftigt! Vad innebär EFT?
  Många tankar som rör sig i skallen, det kan vara jobbigt ibland:Vad avis jag blir på att du ska ut o resa igen=D
  Kramen

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)