söndag 20 juni 2010

Var är väl en bal på slottet?

Om inte alldeles underbar :-)
Så här dagen efter D har jag huvudvärk efter tre glas rosé, god mat och gott sällskap hos goa grannen M. Så kul har jag inte haft på länge.
Men nu gäller det att pilla i sig en ipren och dra på den rosa Takanooverallen.
Här ska dansas. Se mig shejka loss här: http://fuldans.se/?v=bxjdlhkvqxf
Festen fortsätter :-)

3 kommentarer:

  1. Den dansen kan jag nog klara av, åtminstonde i två minuter. Damernas Detetivbyrå - helt underbara böcker. Filmen var et ihopklipp av flera längre händelser, men klart sevärd. Det är så typiskt Afrika det hon beskriver, och den stillsamma klokheten. Jag tänker på folket i byarna och deras egenn logik och hur de läser sina tvister. En man kan lämna tillbaka sin hustru till hennes föräldrar om hon missköter sig, men först skall familjerna mötas i ett stormöte. Eventuellt från någon kanske böta tex två kokosplamer eller ett mangoträd.Det är tunga böter.
    Vi kan nog inte hjälpa resten av världen, de måste hjälpa sig själva, lära sig hantera vissa saker. Om detta kan vi prata en hel vecka.

    SvaraRadera
  2. Tant Greta - jag bara önsketänker - såklart. Jag vill ju göra skillnad, vara med och ändra. Men det jag kan göra är att gräva där jag står. I mig själv och på så sätt påverka omgivningen :-) Kram!

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)