tisdag 29 juni 2010

Om bara fem dagar

sitter jag på min nya balkong vid denna tidpunkt. Pustar ut efter en dag av flyttande. Kikar in i sovrummet som är i totalt kaos o fullt av kartonger o prylar. Öppnar en flarra vitt och skålar med mamma o pappa som anlänt på em. Njuter av sommarkvällen. Då ska jag banne mig ha ett nytt jobb att skåla för också. Det har jag bestämt. Intervjun i måndags gick bra, fick t o m en kommentar om att jag hade en härlig energi, ganska precis efter att vi börjat prata. Ganska klurigt att lyssna på danskar, men örat vänjer sig efter ett tag. Jag bara vill ha det där jobbet. Vill vill vill. I've got a feeling... (vågar man säga så?)

Men nu är det ju inte fem dagar fram riktigt än. Istället sitter jag här medan ljummen sommarvind blåser in från min balkong och ser berget av uppgifter jag har framför mig. Packa kök, sonens rum, sovrum, hall, toa. Hmmm... Tre dagar kvar att packa. Flytten går lördag morgon. Kikar uppåt och ber om extra energi och hjälp från morfar o co.

Går och lägger mig oerhört glad ändå, fick just veta att goaste vännen M har fått goda nyheter. Grattis till dig min härliga vän.

God natt alla andra härliga.

2 kommentarer:

 1. Sånna smällde jag i mig 2 stycken efter mitt Ikea-besök.

  Men icke heller att vi ruvar i vassen.
  Låt fettet flöda!


  LOVE!

  SvaraRadera
 2. Lycka till me flytten!!

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)