onsdag 2 juni 2010

Förhoppningar

Det finns så mycket glädje nu.
Gick igenom flyttlådor hela em/kvällen igår. Tog ner en låda med gamla bokmärken, klippdockor och frimärken. Jag samlade på frimärken under många års tid när jag var liten. Åkte in till frimärkshandlare och köpte små genomskinliga kuvert med utvalda märken för fem kronor. Dessa små skatter tog vi alltså fram igår och sedan låg vi i prinsens säng och bläddrade i albumen. Han blev eld och lågor. Vi kikade med förstorningsglas och förundrades över alla vackra märken från Magyar Posta (Ungern), Helvetica och Polski bland andra *ler*. Jag hittar också ett kuvert köpt på posten med kungens och drottningens märken på, poststämplat på deras bröllop. Säkert värt litegrann idag. Och jag tänker att jag ska köpa ett likadant till prinsen när Victoria o Daniel gifter sig.

Vi hittar ett helt nytt album, ett av de dyrare slagen, som prinsen bönfaller mig att få. Sedan får han välja ut sina favoriter ur en hel hög med märken. Denna morgon vaknade han 5.45 och bönföll mig att få börja sätta in märkena. Såklart! :-) Jag gick upp tidigt och slängde ihop en sockerkaka. Den ljuvliga doften har spritt sig i hela lägenheten. Satte på mig mitt fina Miracles-halsband jag fick förra året.

Jag lämnade en glad kille på skolan. Solen skiner och på väg hem känner jag hur underbart glad jag känner mig. Som pånyttfödd. Jag är fylld av hopp och förväntningar på det nya jag och prinsen ska kliva in i. En ny start. Så härligt. SOM jag längtat.

Nu ska jag upp o röja på vinden igen innan jag får fm-besök av min kusin med bebis.

2 kommentarer:

  1. Vad kul att hitta in till dig! Många stora saker på gång, ser jag - så spännande!

    Jag har också gamla frimärkssamlingar, dottern såg dem, blev nyfiken och ville prova på att samla. Önskade sig lite märken och eget album i present. Fick tre redan välfyllda album av släkten. Poff! Där försvann hela nöjet på en gång...

    SvaraRadera
  2. Låter som en härlig dag!

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)