lördag 12 juni 2010

Allt man kan önska sig

Gårdagen var fullmatad: skolavslutning, Tom Tits och helkväll hemma hos prinsens bror. Store, vackre P som alldeles nyss var en flirtig 11-åring med bus i ögonen. Nu en lång, muskulös 19-åring. Vacker, snäll, lugn. Han vet att jag älskar honom också. Jag o prinsen lämnar över ett paket (med ett armband i) och får goa kramar.

Hemma igen 21.30 är både jag och prinsen helt slutkörda. Han somnar omedelbart. Jag plockar fram ett grönt kuvert som kommit med posten. Öppnar det och inuti ligger ett kort från goaste Fighter (o hennes pappa) och ett kort med hälsningen "Till ditt nya hem". Öppnar upp silkespappret och inuti ligger den vackraste av stenar med ordet Happy. Tårarna faller i strida strömmar där jag sitter. För det är så vackert. Hela handlingen, tanken om att mitt nya hem ska vara fyllt med lycka. Sådan är hon - den vackra kvinna jag lärt känna via nätet. Generös, omtänksam, full av kärlek.På morgonen visar jag prinsen stenen och berättar att den är full av glädje och lycka. Det tar fem minuter, sedan kommer prinsen tillbaka med en egen favoritsten och en svart penna. Han skriver "vovven" på stenen. Sedan berättar han allvarligt att om det kommer ett tillfälle när han inte kan ha sin kära mjukisvovve med sig och kanske känner sig lite ledsen och ensam - då kommer han ta med sig stenen och krama den och minnas. Mitt hjärta svämmar återigen över av kärlek. Så vis redan, min lille man.

Sedan ser jag SMS:et från prinsens storebror. Jag har nämnt för honom att han kan byta presenten om han vill och att hans mamma har kvittot. I SMS:et står:

"Tack för armbandet A. Det var jättefint och inte en chans att jag byter det <3 tack så himla mycket <3 puss och kram".

Inspirerad av Uno Svenningson säger jag till er allihop som finns här och i mitt liv och berikar det:
Hjärtat är fullt utav dig, jag har allt man kan önska sig :-)

3 kommentarer:

 1. Gulle dig.
  Glad att något så litet kan betyda så mycket.

  Å din son är något utöver det vanliga.
  Det kan man lugnt säga!

  Happy.

  SvaraRadera
 2. Just så är hon, vår Fighter!

  Å du med ♥

  SvaraRadera
 3. Att röras i sitt hjärta vittnar om en vacker själ

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)