onsdag 10 mars 2010

Skönt med nej

Som sagt, prinsen upphör aldrig att förvåna mig :-)

I bilen på vägen hem frågar han om han får spela TV-spel. Eftersom han vet att vi har en regel att han inte får spela på vardagar, utan på helger (undantag om han är hemma sjuk), svarar jag "vad tror du jag ska svara på den frågan?". Han replikerar: "Du säger nej". "Helt rätt" säger jag (samtidigt som jag för en debatt i mitt huvud om huruvida det är viktig eller ej att hålla fast vid sina regler). Då säger ungen: "Jag visste att du skulle säga det. Det är skönt när du säger nej ibland mamma."

Ridå

Snacka om en snopen mamma. Som samtidigt blev lite glad. Prinsen är unik.

3 kommentarer:

  1. herrejösses, vad har du gett honom för mat, dryck eller vad det nu är - så klok ska man inte vara vid den åldern, mina på 15,,18 och 24 är inte det ens. Din kommentar på min blogg igår fick mej att tänka till....rent spontant är ju en tokig kommunledning bättre än en tokig hop invånare. Men ändock,,, det här är maktmissbruk, ryggdunkande och mygel. farligt - anarki och misstroende.....hoppas magen är bättre!

    SvaraRadera
  2. Hur unik som helst=D Mina barn hade garanterat protesterat om de var lika gamla, nu bestämmer inte jag allt längre=D Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, han är onekligen unik! Underbar kommentar från din lille prins! =) KRAM

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)