söndag 21 mars 2010

Allvarligt talat

Jag orkar inte mer nu. Nu snöar det inte bara ute, som det gjort hela dagen, nu är det snöstorm! Det får förbanne mig vara färdigt med den vita varan nu. Alla ni som älskar vinter kan ta köldhelvetet och stoppa ner i halsen. Igår var det ju så härligt och detta bakslag är som ren tortyr.

Men jag ser våren an, för till påsk ska det vara knoppar ute och grönt och barmark, SÅ DET SÅ!!!

Lugn helg med prinsen, men jag är fortfarande yr och mår illa. Inte kul. Nu är det dags för sköna sängen igen. Nya tag, ny vecka. KRAM till er allihop!

3 kommentarer:

 1. Hej vännen,

  Idén om cancer kom när jag fick resultatet efter mammografin. Jag blev kallad till en extra undersökning. Man tog prover på de knölar man hittade i mitt bröst. Sedan var jag på återbesök för att få svar på proverna. Då sa man att man funnit något som man ville undersöka närmare. Så återigen blev det nya prover som jag skulle få svar på under den här veckan om det visade sig vara något.

  Imorgon ska jag på kurs i hur det är att vara övertalig. Där kanske någon öppning visar sig. Vi får se hur det blir. Men övertalig är jag.

  Fika vill jag absolut göra även om jag inte blir arbetslös.

  Ha det gött i snöyran!
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Krya på dig, vännen. Less på snö är bara förnamnet här;) Kram

  SvaraRadera
 3. Förstår sannerligen din känsla kring snön! I år har det ju varit helt otroligt! men snaaarrrrt kommer våren och med den gnistan och hoppet tillbaka! =) Kram och krya på dig vännen!

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)