torsdag 25 mars 2010

I won't let the sun go down on me

Jätteglad igår, sedan kom sonen hem o däckade under em. Klagade vid middagen på ont i halsen och huvudet. Rosig på kinderna. Febern steg trots alvedon. Mellan 22 o 00 sov vi inte mycket, han vaknade till o från o flämtade häftigt. Glödhet (ville inte plåga honom med att ta tempen, men den var HÖG). Tror han var lite yr i kolan, han sa att han hade svårt att somna, att han var mitt i flera olika TV-spel så fort han blundade.

Till sist somnade vi o nu på morgonen har fortfarande feber, ont i mage o huvud o gråter när han kissar. Vårdcentralen klockan 10.30. Sedan har jag lovat honom våffelkalas till lunch.

Jag är ändå på gott humör, trots trötthet o trots att jag känner att det är något på gång i min kropp. På söndag ska jag nämligen ha en häftig eftermiddag i den personliga utvecklingens tecken med 13 av mina vänner. Fyller ju den 2 april (43), så jag kallar det ett annorlunda födelsedagskalas. Har fått låna en lokal på stan och vi ska se på filmsnuttar från olika föredrag o intressanta filmer o sedan diskutera innehållet och relevansen i våra liv. På kvällen går vi ut o äter. Tror det blir en KANONDAG o jag ser fram emot den till max. Ingenting kan stoppa mig, om jag själv så får feber. Det är min söndag, planerad sedan länge o den backar jag inte på.

Jobbar med releasetekniker här o proppar mig full med vitaminer o hälsokost.

KRAM på er!

3 kommentarer:

 1. Gud så roligt med kalas!

  Väntar på inbjudan! :)

  SvaraRadera
 2. Stackars lillkillen! Hoppas han snart blir frisk igen! =)
  Åh, vilken dag du har att se fram emot! Så kul! Håller tummar och tår för att du håller dig frisk och kry, så att du kan fira dagen kungligt! =) Kram på dig vännen och ha så kul!

  SvaraRadera
 3. å hoppas killen kryar på sej snarast!!!

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)