lördag 1 januari 2011

Lust

Intressant.
Igår när klänningen satt bra på kroppen och jag sminkat upp mig kände jag ett pirr i kroppen. Det var så länge sedan jag gjorde mig fin, kvinnligt fin. Högklackade skor, kort klänning, smink. Gick ner och slängde soporna innan min väninna kom. Mötte killen som bor längst ner. Vi brukar mumla hej då och då till varandra. Nu riktigt hejdade han sig och kollad in mig. Sedan spred sig ett stort, brett leende över hans läppar. Jag fyrade av ett tillbaka. Vi hejade. Även han var nyårssvidad. Så ung så ung. Men spana kan man allid, le kan man alltid. Och det kändes så underbart att få en blick tillbaka.

Det är skönt att känna lust. Lust att känna lust.
Igår och idag har jag längtat efter någon att hålla i handen, att krama på, att pussa, att fnissa med. Det bådar gott inför året som kommer. Det är skönt att känna känslorna i kroppen. Urkraft. Eller urdrift kanske man kan kalla det. Det är inte ofta jag känner så, därav min glädje över detta faktum.

Nu är nyårsmiddagen "bortdiskad" och hemmet är i perfekt ordning. Jag har inga planer för kvällen och först i morgon kväll kommer sonen. Njuter av ledigheten, av möjligheten till eget "skrotande" och reflektion.

Det är en god fortsättning, indeed. Och det önskar jag er också.

Ps. Funderade på vad det var som fungerade så bra förra året. Och det var just att jag följde min lust. Inga scheman, inga måsten, inga regler. Bara lust. Det fick mig ut i spåret. När jag hade LUST. Och den lusten skapade ny lust. Och när jag inte ville, så ville jag inte och då gick jag inte. Som idag. Viktigt att lyssna på sin själ och sin intuition. Glöm inte att följa ER lust! Kram! Ds.

3 kommentarer:

 1. Jaaaaa. Får sällskap ikväll ;-)

  SvaraRadera
 2. Oj, vem får du sällskap av?!
  Med ett leende på läpparna blir man sedd!Kom ihåg det;)Du är vacker vännen!
  Kram och god fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart inlägg! =) Fyllt av lust...=) Vilken härlig inledning på det nya året!
  Kram på dig vännen!

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)