onsdag 12 januari 2011

Ge mig en åksjuketablett, SNÄLLA

För det svänger något urjävligt på vågorna här.
Ibland har jag ingen lust att skriva alls, det är när jag drabbats av BLÄ-känslan. Jag har ju för FAN inget att skriva om. Jag sitter här vid min förbannade dator dag ut och dag in - förutom under promenaderna - och har inget vuxensällskap. Jag ägnar mig åt livets alla "must-do":s. Handlar, ringer diskmaskinskillen för att äntligen koppla in och slippa handdisk, betalar räkningar, söker jobb.

Söker jobb.
Söker jobb.

Men VAD FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN vad jag är trött på att söka jobb.
Kan det inte räcka med att jag ställer mig på Stureplan och skriker: Här har ni en energisk, kompetent och sympatisk jävel som alltid överlevererar. HALLÅ. SEEEEE MIG. Jag är HÄÄÄÄÄÄR. Hur lång tid ska det TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA????!!!!!!!!!!!

Andra dagar flyter bara på i ett stillsamt puttrigt tempo där jag verkligen trivs med min tillvaro, är glad över det jag har och var jag är. Men ändå är det tråkigt. Jag är som en understimulerad hund. Till sist ligger man bara i korgen och blänger liksom

Och sådär förflyter mina veckor. Dag ut och dag in. Dag ut och dag in. Vecka efter vecka. Vecka efter vecka.

Om man åtminstone haft 10 miljoner på kontot, så man kunnat bedöva sig med lite shopping. Eller belönat sig eller vad man nu vill kalla det :-)

Jag klagar ändå inte.
För jag är ju svensk.
Det här är ett ilandsproblem.
Folk i världen är med om katastrof efter katastrof och här sitter jag vid datorn och gnäller.

Men det känns inte så roligt alltid.
Särskilt inte att inte ha något att berätta om.
Annat än hur jag känner mig.
Och HUR roligt är det att lyssna på?
DUH!

Känner mig som han på reklamen som sitter i taxikön i garderoben och vrålar: MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN...
Barnsligt.

Så snälla. Ge mig en åksjuketablett.
För här går det fanimej upp och ner hela tiden och jag har aldrig gillat att vistas på vågorna, jag gillar att vara I havet.

God natt.

3 kommentarer:

 1. Åh, kan faktiskt förstå vad du menar. Man är fast i nån slags långsam dyning. Samma, samma - eller ingenting.
  Behöver stimulans. Känna sig behövd.
  Det är så viktigt!
  Jag skickar en massa pepp - styrkekraft - och så en spark i röven till alla presumtiva arbetsgivare därute!
  Här är hon ju! Just det - Henne ska ni haaaa!

  SvaraRadera
 2. Önskar att jag kunde hjälpa dig, förstår att det måste vara obeskrivligt frustrerande att inte få jobb! Hoppas att det där eländiga företaget ringer och säger det vi vill att det ska säga - och det nu!

  Så har jag laddat ner pluttifikationsspelet, ska testa det på Lilleman vid tillfälle. Nästa grej du kan lära Prinsen är kvadratrötter - det var Lilleman stolt ensam om att kunna när han förhörde vännerna i skolan...

  SvaraRadera
 3. hoppa ut igenom balkongen ! ......
  med det här skit systemet kan du lika hjärna gräva din egen grav, å på gravstenen kan det stå "BLEV ALDRIG ANSTÄLLD "! FAKKIING JÄVLA SYSTEM HAR SÖKT 1000 JOBB UTAN 1 ARBETE .. ALLT ÄR EN BLUFF !!! ATT VARA RÅNARE I DET HÄR LANDET E BÄTTRE VERKAR DET SOM !!! .. NÄR DU ÅKER FAST .SÅ HAR DU EN "BOSTAD, FÅR BÄTTRE MAT ÄN SKOLBARNEN " .. OCH SLIPPER BLI VRÄKT PÅ MINST 6 MÅNADER" ;) PLUS FÖR ATT DU SKA KUNNA ANPASSA DIG TILLBAKA TILL SAMHÄLLET GER IDIOTERNA DIG NYTT JOBB PÅ MIST TVÅ ÅR !??! .. SNACKA OM SJUKT SAMHÄLLE !!!!

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)