tisdag 5 april 2011

Skön start

Sonen är hemma idag med. Pigg som en mört men liiiite illamående på morgonkvisten. Nåväl. Parkerade om bilen, tog en skogspromenad, handlade mat. Nu är jag hemma igen hos prinsen och han gör läxorna jag hämtade (på gott humör). Har köpt en ny film till honom, när han är klar kan han njuta av den och en chokladpudding :-)

Söker vidare på jobbfronten och njuter av att jag fått vara ute en stund bland fågelkvittret och röra på mig = viktigt.

Kram på er och ha en skön tisdag!

2 kommentarer:

  1. Hej och tack fçr kommentaren i min blogg. Jo, jag flyttade till huvudstaden i November förra året, har det ganska bra men inge egen bostad och det känns lite tungt. Hyrorna här är löjligt höga. 2000 USD (12000 kr) till 3000 USD (18000 kr) per månad för nästan ingenting. Och detta är ett av världens fattigaste länder. Känner mig lite avslagen och funderar en hel del över vad jag vill. Jobbet är kul för det mesta och kollegerna är toppen, men men men.... Dessutom går mitt nuvarande kontrakt ut den 29 April och då åker jag till Sverige en månad. Känner att jag behöver ett break. Stor kram och lycka till med jobbsökningarna.

    SvaraRadera
  2. Tack snälla fina happy för dina ord på min blogg, och tack för att du röstar på min bild i Elskåpstävlingen! Utan er alla underbara i blogguniversum hade jag aldrig fått så många röster. Nu är det bara några dagar kvar och jag HOPPAS på vinst.
    Och jag hoppas även att din prins mår bra nu, men chokladpudding låter som att han är på bättringsvägen.
    Kram till dig och lycka till på jobbfronten!

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)