måndag 5 juli 2010

På plats

Nu är jag inflyttad i nya lyan. Mamma o pappa har varit här i två dagar o hjälpt till med diverse fix. Här finns MASSOR kvar att göra, men det får vara lite kaos i några veckor. Jag känner mig otroligt stressad fortfarande, har inte hört ngt om jobb än och har haft en städerska som städat i två dagar i lgh, hoppas det blir bra. Ska ringa henne snart o boka träff i morgon. Sedan återstår för mig att tömma kyl o frys, städa balkong och hela vinden i gamla lägenheten. Där är en MÄNGD bråte som jag fick lämna för att det inte skulle få plats här. Grejer som jag får ge bort eller sälja. X antal turer till tippen återstår.

Jag ska dessutom skriva in mig på nya arbetsförmedlingen i morgon, viktigt viktigt att komma ihåg.

Håll nu tummarna för att jag får ett jobb, annars kommer det bli annan major stress här kan jag säga.

Jag är väldigt glad över nya lägenheten, den ligger i princip på fjärde våningen - högt upp. Sonen kommer få utbrott på alla trappor, men någonstans tycker jag det är bra att vi får lite vardagsmotion. Det är lugnt i området, jag sover gott o energin är god.

Nu ska jag faktiskt sova en stund innan jag jobbar vidare här.
Glad :-)

2 kommentarer:

  1. Härligt! Jag har varit hos en vänsom håller på att flytta. Massor finns att göra,men jag påminner henne om att ta en sak i taget!

    KRAM!!!!
    (Tusen tack för sms.et. Jag blev rörd. Tacka din mamma för att hon finns)

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt!! Inflyttad i en ny lägenhet, hoppas du visar oss lite bilder;) Kram

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)