söndag 18 juli 2010

Jodå, allt bara bra

Så gulliga är som blir oroliga. Det är kärlek.

Igår tog d halva dagen för mannen att bli människa igen. Gillar honom nykter om man säger så. Men något hände på vägen. Jag kände lätt irritation o han kände nog det. Visst var vi nära varandra, men inte som tidigare. Faktum kvarstår att han är jäkligt rolig o det binder ihop mycket. Han sov här i natt också (inget fuffens, jag mådde inte riktigt bra, har någon form av värmeslag eller förkylning på g tror jag). Körde hem honom i förmiddags o hämtade sedan sonen. SÅ mysigt att ha prinsen hemma. Vi har provianterat lite, sedan spelat spel o haft en härlig em. Vi får se om mannen kikar in en kortis o säger hej (har sagt att det inte blir övernattning).

Nej, han har inte nyckel. Och det är inte kärleken i mitt liv. Men vi har haft det trevligt, dock falnar glöden när alkoholnivån överstiger min toleransnivå. Inte så konstigt. Han fick en hel del pikar igår kan jag säga. Jag talade om i klarspråk att jag gillar honom nykter, inte annars.

Jaja, om några dagar drar jag och prinsen till Holland (på torsdag). Ser fram emot det. Lata dagar med sällskap på terassen. Lovely.

Kram på er och TACK för att ni bryr er - goa goa människor.
All is well :-)

3 kommentarer:

  1. Skönt att du har ett tänk där du är rädd om dig. Jag har sett alldeles för mycket av kvinnor som accepterar bara för de korta stunder av glädje.

    SvaraRadera
  2. Skönt att höra.
    Ha det gott i Holland!

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)