söndag 15 januari 2012

Skäms lite

Jo, för jag sitter här på söndagsmorgonen och har på ett program på trean som heter The Cougar. Ett dejtingprogram med en kvinna 40+ som ska hitta en yngre kille. Jag vet inte vad det är som gör det hela en liten smula obehagligt. Kanske för att jag själv har en son och funderar på hur det skulle vara om han var 20 och en kvinna i 40-årsåldern fångade in honom? Och konceptet är lite klumpigt. I slutet, vid "elimineringen" ber kvinnan killarna att komma fram och kyssa henne. När hon vänder kinden till åker de ut. Usch, det känns obekvämt för dem allihop. "David. Kiss me!" Brrrrr. Men ändå tittar jag. Skäms på mig!

Nä, ska nog avbryta här och ge mig ut på en promenad. Äntligen. Flera dagars magont och huvudvärk har lättat något och jag känner att jag måste ut i luften. LUFT!!! Och, minsann, kikar inte solen fram också :-)

När jag kommer hem ska jag fixa lite i hemmet. Men kanske blir det en liten dejt med ett ex sedan tjugo år tillbaka. Han dök upp för några veckor sedan och är supergullig med min son. Vi skrattar mycket allihop. Inget fysiskt än, alls. Men kul träffar, precis vad jag behöver nu :-) I övrigt ska jag leka med min nya, fantastiska dator och till sist - som pricken över i:et - kommer prinsen hem igen. TJOHO!

Ha en skön söndag allihop!


2 kommentarer:

  1. Också slötittat på programmet:-)

    Och heja dig med att dejta x. Både för- och nackdelar med det där.

    Varm kram på dig finaste du <3

    SvaraRadera
  2. Det där lät som en underbar dag ;-)!!

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)