torsdag 15 september 2011

En riktig hårdkörning

tog jag mig igenom härom natten och dagen.
Skulle in och hålla en presentation för ett företag, som en del i intervjuprocessen. Det var hårt jobb att sätta ihop innehållet. Jag är ju av den sorten att jag Googlar för att hålla koll på det senaste. De senaste teorierna, de senaste filmklippen o s v. Företaget verkade nöjda med presentationen, så håll nu tummarna gänget. De verkar vara ett härligt gäng också :-)

Tittar ut från mitt vardagsrumsfönster och idag är det sol och ekens löv börjar skifta färger från grönt till gult. Jag älskar hösten, fullkomligt fantastiskt vackert med dagar som denna.

Livet är lite upp och ner just nu. Det bor så mycket oro i kroppen och oron ger sig i uttryck i sjukdomar. Och det skapar mer oro. Vill bli friare i sinnet, hälsosam, frisk och stark. Men det är svårt att ignorera en tydlig klump som liksom sitter fast i halsen, som om någon tryckte in ett finger mot din strupe långt ner på halsen. Väntar besked på röntgen, men det tar ju sådan tid.

Nu ska jag bege mig ner på stan för en lunch med en väninna, ser verkligen fram emot det :-)

Kram på er!

2 kommentarer:

 1. Har du fortfarande kvar klumpen i halsen?Skönt ändå att du ska kolla upp den, håller tummarna för att det går bra både hos läkaren och jobet!
  Hej förresten, det var lääänge sen, kul att höra av dig=D
  (klänningen är köpt på bodega.se, en maskeradaffär, deras 70-tals sortiment;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Klart vi håller tummarna. Du ska se att nu lossnar det. Hoppas att svaret kommer snart på "klumpen" och att du sedan kan pusta ut.
  Kramis

  SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)