måndag 4 juli 2011

Det finns hopp

Hej vänner!

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här, hoppas ni fortfarande kikar in :-)
Det har varit några intensiva veckor här. Efter resan till min syster kom vi hem och sonen har gått på fritids. Eftersom det är friare tider på sommaren blir det också mer lek med kompisar. Sonen har äntligen hittat en bästa vän i en kille i klassen. De har lekt en vecka i streck - på fritids och efter. Sonens kompis pappa och jag har också umgåtts och haft trevligt ihop med barnen. Jag känner mig så tacksam över att saker löser sig här i området. Ju fler man lär känna, desto bättre och enklare blir vardagen. Jag gillar det femtiotalsaktiga i området, en känsla av trygghet och ett glatt hej på gatan.

Igår åkte prinsen till sin pappa och jag saknar både honom och de senaste dagarnas kombinerade barn/vuxen-umgänge. Nu är jag barnledig i två veckor och det finns en hel del att ta tag i.

Åt ostbågar igår och det var sista gången på länge. Jag vill ju verkligen få till den där bröstförminskningen som läkaren skickat remiss till och jag tror jag måste gå ner ca 8 kilo för att få göra operationen. Det liksom sjönk in i går kväll. "Om du verkligen vill det här måste du TA TAG i det". Så idag tänker jag på allt jag äter och dricker :-)

Fick ett negativt besked på ett jobb jag sökt och deppade en dag. Men nu är mitt andra heta spår ännu hetare och det kan nog bli något där. Det SKA bli något där. Och det känns kanon. Skickar energin åt det hållet: "Jag är så tacksam för det här fantastiska jobbet som just blivit mitt" ;-)

Idag har jag inte ens duschat, hasar runt. Har TV:n på och rensar ut i skåp o lådor i köket. Operation rensning har inletts i stor skala. Även det känns toppen och ger energi. Nu ska jag låta den positiva energin i Extreme Home Makeover smitta mig ytterligare och städa vidare.

Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Hoppas hoppas det går vägen den här gången. Håller tummarna!

    SvaraRadera
  2. Nu håller jag tummarna för att du får jobbet den här gången! Det är du sååå värd vännen!
    Kram

    SvaraRadera

Blir glad om du skriver en rad :-)